петак, 23. октобар 2015.

Trikovi za prepisivanje-Tricks for cheating on test

Pozdrav drage moje! Kako ste? Verujem da smo ovih dana svi zauzeti oko škole, učeći za testove i odgovaranja. Za danas sam vam pripremila tri načina za uspešno prepisivanje na testu koja su proverena od strane mene i koja vam preporučujem da bez brige primenjujete ubuduće. :)

1.Puškica na hemijskoj olovci.
 Za prvi trik biće vam potrebna hemijska olovka, puškica sa željenim sadržajem i lepljiva traka. Izrežite papirić koji će biti dužine i širine  vaše hemijske olovke. Ispišite potreban sadržaj i celom dužinom obložite selotejpom, a zatim zalepite preko vaše olovke kao na slici dole. Samo budite pažljivi kako držite olovku, neka strana sa puškicom bude okrenuta ka vama i ne ispustajte je iz ruke (Anegdota: prošle godine imali smo test iz matematike, ja sam bila lenja da naučim određene formule pa sam napravila ovakvu piškicu. A onda su nas pozvali na slikanje, moja hemijska je ostala u učionici kao i matematičarka. Kada sam se vratila hemijske nije bilo. Onda sam ukapirala da ju je uzela profesorka kako bi upisala čas i naravno videla moju puškica koja je trebala da mi spasi život. Onda mi je profesorka vratila hemijsku i smeškala mi se. Eto, zašto je nikako ne treba ispustati iz ruke.)
 Ovaj trik gotovo uvek primenjujem na testovima. Događaj odozgo najbolje da zaboravimo. :)


First trick to cheat on test is little piece of paper with wanted text on your pen. All you have to do is to glue paper with text on pen. Paper should have lenght and width just like your pen. (see pics up).
Be careful, side with paper slould be turned towards you. I always use this way for cheating, and it never let me down. :)

2. Puškica na korenu šake.
Sada možete uzeti i veće parče papira, koje ćete takođe oblepiti selotejpom i zalepiti na već pomenuti deo vaše ruke. Naravno, puškicu prekrijte rukavom kojeg ćete po potrebi lukavo povući.



Now use bigger piece of paper, write wanted text and glue it on root of your hand and then cover it with your sleeve. Whenever you need, just slowly and shrewdly pull sleeve and overwrite. :)
 

3. Na klupi.
Ovaj trik je, verujem, svima jako dobro poznat. Pre nego što profesor dođe na čas, vi ispišite sadržaj grafitnom olovkom po klupi. Trudite se da to budu određeni znaci i simboli ili još gore nečitak rukopis za profana koji samo vi možete pročitati. Neka tekst bude bliže vama, pri dnu klupe. Takođe, možete ispisati i po zidu, radijatoru ako želite da postanete delikventi. :)

Text on school desk. Before professor come, write text at the bottom of your desk. It should be symbols and signs wich only you can read. :)

I eto, to bi bilo to. Nadam se da će vam ovi trikovi nekada poslužiti. A vi, dragi profesori, ako ovo čitate, najbolje je da sve zaboravite! Vidimo se! :)

4 коментара:

  1. Hahaha odlican post.Meni puskice nikad nisu trebali ali ce mi ove koliko vidim trebati.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja ove metode nisam pokusavala osim na ruci i klupi,ja najvise sto si tice prepisivanja koristim telefon slikam sta treba i samo na kontrolnom pogledam na telefon i dobije odgovor,do sada me nisu uhvatili i nadam se da nece.Odlican post! :D
    Nominovala sam te za Black wolf blogger award--- *Fashion*is*my*middle*name*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod mene u školi većina profesora je ''alergična'' na mobilne telefone, a kako sam ja malo trapava po tom pitanju ne usuđujem se da ih koristim. :D
      I hvala ti na nominaciji! ♥:)x

      Избриши

Flickr Images