петак, 18. септембар 2015.

Things we hate about school...

Poslednji post 4. septembra. Da, baš redovno pišeš Miko! Aj em sou sori zbog toga, i sami znate da je škola počela i koliko nam samo vremena oduzima. Vremena da sednem za kompjuterom imam uveče, ali tada se sav umor sruči na mene i poželim samo da spavam tako da pisanje uveče i nije baš pametna ideja.
Od tog 4. sempembra nije proslo dana a da nisam pomislila na blog i razmišljala o tome šta da napišem. 
Pa evo jednog posta u kome ćemo videti koje su to stvari koje mrzimo kada je u pitanju škola.
Let's go!




Rano ustajanje!
Baš kada je najslađi san krene onaj odvratan zvuk alarma. Odlaganje 5 minuta, pa opet.
Ne postoji ništa iritirajuće od ovoga.
Još uvek nije ustaljen raspored časova!
Ne znam za vaše škole, ali u mojoj prve dve do tri nedelje su katastrofalne po tom pitanju. Ne znamo ni koje predmete imamo, niti ko nam šta predaje, pa ni koliko časova imamo. Užas!
 Nemamo dovoljno vremena!
Definitivno najveći problem. Dok dođemo iz škole, pa dok se odmorimo, pa dok nagovorimo sebe da krenemo sa učenjem i vreme brzo prođe. Dok odgledamo jednu seriju, pa drugu, pa dok proverimo Facebook i tako sve u krug.
Prečasi! 
Ko voli prečase? Time nas samo još više opterećuju. Hvala Bogu pa ih ja ove godine neću imati.
Nošenje opreme!
I pored svih onih knjiga i svesaka još nam samo to treba. Kada dođe zima, onda i patike moramo nositi. Ali šta ćemo? Moramo. 
Domaći zadaci!
Prepisati ovo, uraditi ono, dovrsiti to i to...itd. Verujem da niko ovo ne voli.
Kratki odmori!
Jedan odmor od 15 minuta je jednostavno nedovoljno. Dok odemo do prodavnice, dok dođemo, pa dok pojedemo čas već počne, profesor uđe i prekine nas. Bilo bi super kada bi trajali malo duže.
Nemamo šta da obučemo!
Da, najveći problem nas devojaka. Ali kada pogledate sve ovo gore, shvatićete da je to samo jedna bezazlena sitnica. :)


I eto! To bi bilo to (primećujem da se 90% mojih postova ovako završava). Znam da je kratak, pa i prekratak post, ali toliko o mojoj inspiraciji petkom uveče.
I da, da ne zaboravim, ostanite u školi, nosite opremu i radite domaće zadatke!!! Iako su to neke stvari koje nas nerviraju i koje mrzimo, ipak je škola mesto gde nam se dešavaju najlepše stvari u životu, prve ljubavi, simpatije, ludorije sa društvom i tako dalje i tako dalje! :)
Ljubim vas sve!




Hello my beauties!
School started couple of weeks ago, so let's have a little part of school spirit here. Let's see things that really can annoying us and that we really hate about school!

 Early wake up!
When dream is the cutest, then alarm start to ring. Five minutes delaying, then again. So annoying!
Still not settled class shedule!
I don't know about your school but in our first two-three weeks are disaster about that question. We don't know which subjects or how many classes we have.
Dont' have enough time!
Definitely the biggest problem! Until we come from school, until we relax, until we wathc TV, chek Instagram, until we start study. And time passes!
Null class!
Who loves these classes? They just stress us more.
Equipment for PE!
And pass all those books and notebooks we have to wear equipment. Just harder and harder!
Homework!
Do that, prescribe that, finish that...etc. Is anyone here on planet who loves this?
Short break!
15 minutes of big break are not enough. Wish they are longer!
Have nothing to wear!
Yeah, the biggest problem of us girls! But, if we see stuff from above, this is so trivial thing!

And that's it people! Hope you like this post! Really sorry for not being here for a while. See you!
And yes, not to forget, stay in school, do your homework and take your equipment!! Although we really hate this couple of things about school, school is the place where we experience the best time, like first love and antics with friends and etc!
Bye! Love you all!

4 коментара:

  1. Анониман19/9/15 09:26

    Uffff slazemo se u vecini slucajeva....
    -Mislim da nas budjenje ujutru najvise iznervira zato sto taman tad pocnemo da sanjamo jer se odmorimo pa se nas mozak polako budi. Mrzim kada mi se desi da zazvoni alarm a ja onako na nekoj ekskurziji sa drustvom pravimo zurku....grrr
    -Rekla sam da se slazemo u vecini slucajeva, jer su nam skole razlicite pa kod nas vec postoji ustaljen raspored casova, a sto se tice patika zimi imamo ormarice pa to malo ,,olaksava" stvar...
    -Nervira me takodje sto mi jos nismo dobili sve knjige a narucili smo jos prosle godine i isplatili po 16.000+,u principu ne bi to mene nerviralo da nema nastavnika koji predaju lekcije i pocinju da pitaju a mi ucimo iz nekih belezaka na casu...
    -O malo vremena i precasima da ne pricam mislim precas mi dodje ko slag na tortu i onako i ovako nemam vremena i jos mi uvale precas, pogotovo ce ih kod mene ove godine biti jer sam osmi i onda ce biti onih priprema za prijemni/zavrsni ispit....
    Ali ipak kontam nista mi se u zivotu ne bi desavalo da nemam skolu, sedela bih kod kuce nekad otisla na trening i to je to,verovatno ne bih ni znala za ljude koji su mi sada prijatelji....

    -New Miaa
    http://tinejdzerkeizivot.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Upravo tako Mia! Bez škole život bi nam bio dosadan. Što se tiče te opreme i patika i mi imamo ormariće u školi, ali je većina njih zauzeto,a i oni što su preostali obijeni su, tako da ništa od toga. Nemam šta više da dodam na tvoj komentar, sve si lepo razjasnila. ♥:)x

    ОдговориИзбриши
  3. Super post, definitivno se slažem! :)

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Flickr Images