петак, 28. август 2015.

Through BRAVO papers

Bravo kupujem gotovo od samog pocetka, jos kad je kostao 39 dinara...Imam sigurno preko stotinu brojeva, konstantno sam ga kupovala, pa verujem do 2011. godine, a onda je moj favorit bio Bravo Girl, pa sam se 2013. ponovo vratila na Bravo. Nego, da ne duzim ja vise, predjimo na prelistavanja Bravo#284! Let's gooo!




U ovom broju bez teksta me je ostavila rubrika Report. Naime, prikazana je sokantna vest da devojcice sa 11-12 godina pruzaju seksualne usluge decacima i to u skolskom toaletu! A znate koji je glavni razlog tome? Novac za nove krpice i popularnost. Ja i dalje ne mogu da verujem da je neko tih godina spreman da ucini nesto tako samo zarad popularnosti i nove garderobe! A sto je najgore njihovi vrsnjaci to snimaju, a onda po skoli prodavaju snimak za novac! Verujte mi, ja sam i dalje u soku. Zar smo dotle dosli? Da li su direktor skole i nastavnici upuceni u to sta se desava za vreme malog odmora u skoli? Cisto sumnjam. A sto je jos zalosnije toliko je slaba edukacija o tome u nasoj zemilji da vasi roditelji ne mogu ni da pomisle da se njihovo dete podvrgava ovakvim stvarima!



Drage moje, koliko god godina vi imale ne dozvolite sebi da prodajete svoje telo!!! Popularnost i novac nisu najbitnija stvar na svetu! Na ovaj nacin ste izlozene direktnom kontaktu sa polno prenosivim bolestima, kao i velikom broju uvreda i ponizavanja! Jos jednom ponavljam, ne dozvolite sebi da se spustite na taj nivo.
Ova rubrika je po meni najbolja u citavom Bravu jer nas upravo ona obavestava o tome sta se desava medju tinejdzerima i koja nas edukuje u vezi toga tako da svima preporucujem da citaju i da se edukuju o ovakvim stvarima!



Sledeca rubrika jeste Let's talk i to je takodje jedna od najboljih rubrika u Bravu. Uvek je bolje pitati i dobiti pravi savet nego raditi nesto na svoju ruku. I ne postoji glupo pitanje, postoji samo glup odgovor. Tako da ukoliko imate bilo kakav problem ili neku nedoumicu uvek imate ovu rubriku, a jos bolje je i da se posavetujete sa nekom vama  bliskom osobom u koju imate poverenja i za koju verujete da je dovoljno iskusna da vam da dobar savet!




Zivot. Ponovo jedna jako korisna rubrika koja prvenstveno pomaze da budemo bolji i uspeniji i koja dize samopouzdanje. U ovom broju u pitanju je nova skolska godina i, po meni, ima par jako dobrih saveta.




Ja se uvek slazem sa tim da trebamo uvek biti nasmejani i slobodni u iskazivanju svojih stavova jer je upravo to pravi mamac za novo drustvo. Ne budite uvek stidljivi, pokazite ko ste i ljudi ce vas zavoleti!
Drugi savet vec duze primenjujem u praksu i verujte da je jako motivacioni. Na kraju pored dobijenih dobrih ocena, dopunim i svoju kolekciju balzama za usne ili kupim novu majicu koju vec neko vreme gledam u izlogu.
Od sledece skolske godine, tj. od sledeceg utorka predlazem vam da i vi to cinite! :)





Be fit. Do sada, najbolji napici ikada u Bravo novini. Tako su letnji i ko uopste ne bi pozeleo da se osvezi ukusnim napicima, a ujedno i vitaminskim bombama? Vecinu sastojaka vec imamo, bolje je izdvojiti par minuta za njihovu  pripremu  nego piti gazirane sokove.




Style.Ova rubrika jednostavno daje inspiraciju. Ne moramo sada bas bacati toliko pare samo da bismo izgledali kao zvezde iz Hollywood-a, verujem da se mogu naci i jetinije krpice koje ce izgledati tako skupo.
A takodje mi se i dopada jer mozemo poslati i svoj outit. Naravno, ja se ne bih bas usudila, ali pokusajte vi, sto da ne? :)


I eto! To su moje omiljene rubrike u Bravo novini, koje smatram jako korisnim i zanimljivim. A vi napisite dole u komentarima da li citate Bravo i koje su vase omiljene rubrike. Vidimo se! ♥:)x

13 коментара:

  1. Lep post . Ja ne čitam BRAVO , ali mi se sviđa tvoja ideja da prelistavas časopis na blogu

    novi post
    http://milicamihaela.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post :)

    novi post na mom blogu:

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. I ja se slazem sa tvojom izjavom o rubrici "report" jer po meni to nije normalno za taj uzrast.Uglavnom sjajan post i ja mnogo volim Bravo! ♥

    Poseti moj blog,novi post je tu:)

    diamondnina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Stvarno si odlična.
    Imaš follow, prati moj blog http://ivafdiary.blogspot.com/#_=_ ♥

    ОдговориИзбриши
  5. Savrsena ideja. Obozavam tvoj blog draga❤️❤️
    Rivinsvijet.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post! :)♥

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/ - giveaway u toku!

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan ti je post i jako originalan jer nikad nisam vidjela ovakvu vrstu posta, svaka cast i bas mi se svidja tvoj blog. Imas follow :)
    Pogledajte moj novi post http://fabuloussanja.blogspot.com/2015/08/savjeti-za-uspjesan-prvi-dan-u-srednjoj.html ♥

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala ti puno, ovo mi jako znaci! ♥:)x

    ОдговориИзбриши

Flickr Images