недеља, 17. јануар 2016.

Snow

Sneg i hladno vreme, a topla soba i presladak čaj od šumskog voća podsetili su me na blog na kome nisam pisala od prošle godine. Pa dobro, nestalo je inspiracije, a bili su i praznici, imamo i mi blogeri dušu. :) Zato sam odlučila da ovo malo vremena potrošim na par slika koje čekaju svoje editovanje i one koje su već odavno spremne samo nikako da pronađu svoje mesto ovde, na blogu. 
Priznajem da nemam inspiracije za pisanjem nekih dugih postova, ali se nadam da fotografije opravdavaju to. Pa, uživajte! :)
























___________________________



So, welcome to my first post in 2016! This days I totally lost inspiration for writing, so I decided to edit some photos which are waiting for place on this blog. Hope you like it. See you! ♥:)x





4 коментара:

  1. Drago mi je što si se vratila! Baš sam juče bila na tvom blogu i gledala slike koje si uslikala jer su zaista predivne. Zatim sam listala po komentarima da nađem odgovor na pitanje koje sam te već i pitala, a to je čime slikaš. Zaista predivno slikaš i nadam se da ćeš nastaviti sa blogovanjem. Želim ti divan dan! x.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti. ♥:)x
    Zapratila sam te. :)

    ОдговориИзбриши

Flickr Images